Vad Jag Önskar Att Jag Hade Tänkt På Att Besluta Om En Spermadonator

Det här kan vara ett inlägg som jag inte på något sätt trodde att jag personligen skulle producera! Jag antog generellt att jag skulle ha två eller tre små barn med min perfekta make och vardagen skulle gå framåt som planerat. Som alla vet går ingenting någonsin lika förberett. Jag födde min ursprungligen pojke eller flicka, min dotter, som en ensamstående flicka vid 45 års ålder genom konstgjord insemination. Jag avslöjade ett utmärkt erbjudande om systemet som inkluderar hur du kan välja en Sperm Bank.

När jag började den långvariga processen att försöka få en liten, antog jag att fertilitetscentret / sjukhuset skulle ha spermadonatorpublikationer jag kunde bläddra igenom för att välja min spermadonator. Felaktig. I det ögonblick jag rensade alla mina kontroller och kirurgiska ingrepp, tänkte jag att jag var pålitlig för att lokalisera, beställa och tillhandahålla spermierna mot sjukhusets Andrology Lab. Fertilitetssjuksköterskan gav mig ett fotokopierat ark med ett par webbadresser, informerade mig om att det fanns många högt ansedda givartjänster och önskade mig lycka till. Och för övrigt hade jag en viss dag att välja spermier om jag hade tänkt att göra tidtabellen för min första insemination! (Jag kunde ha tagit mycket mer tid, men personligen hade jag missat den första trettiodagarsperioden och jag skulle inte vilja vänta.) Jag har varit avgörande och tidslinje aggressiv över hela mitt företagsyrke; så jag hade specificerats att jag kunde få det gjort. Jag körde ett halvtimmes hushåll på kliniken fylld av spänning för att i allmänhet välja den spermadonator som kan hjälpa mig att göra min lilla.

Beslutar om spermierlångivaren

1. Säkerhet. Jag började proceduren med att titta på de webbplatser som föreslås av fertilitetssjuksköterskan. Jag tittade sedan generellt på spermiebanker. Jag eliminerade alla spermier som inte var ackrediterade. Jag dubbelkontrollerade för att försäkra mig om att spermiergivaren screenade givare och erbjöd sjukdomstest.

2. Djupgående information om givare. De flesta webbplatser kräver att du skapar en profil för att se givarinformation och fakta. Många kräver en betalning för att fästa webbplatsen och få tillgång till specifik givarinformation och fakta. Jag använde ungefär en timme på utkik trots att webbplatser i förväg valde en viss att betala för ett pris att gå med. Jag valde den här webbplatsen framför andra människor, förutom djupgående information och fakta om givaren, deras hälso- och sjukvårdsbakgrund och maka och barns historia; denna webbplats erbjöd psykologisk information och skott med givaren både som en nyfödd och som vuxen. Jag kände också igen en alternativ webbplats som jag inte spenderade för att gå med men ville ha tillgång till om jag inte kunde hitta rätt givare över den första webbplatsen.

3. Spermipreparering. Min läkare behövde tvätta spermier, så jag kunde bara använda en spermiefinansiell institution som presenterade den tjänsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *